Protestantse Gemeente Leidschendam

Bij of in de Kruisheuvelkerk
Tijdstip:
 10.00 uur  - 12.00 uur

Voor het tiende jaar is deze zomer Terras 't Kruispunt bij de Kruisheuvelkerk open.  Elke dinsdagmorgen tussen 10.00 uur en 12.00 uur zullen gastvrouwen en -heren u een heerlijk kopje koffie of thee aanbieden. Iedereen, dus ook de buurtbewoner, is daar welkom voor een gezellig en informeel samenzijn. Als de weergoden ons goed gezind zijn zitten wij buiten, met of zonder parasol. Mocht het te koud of te nat zijn dan is de hal van de kerk ons toevluchtsoord. Mogen wij u binnenkort ook verwelkomen? U hoeft zich niet van te voren aan te melden en u mag anderen meenemen. Zij zijn ook van harte welkom!

Kruisheuvelkerk

De Leidraad

Dorpskerk

Vastensoep
datum en tijdstip 27-02-2018 om 18:00

Christelijke meditatiegroep
datum en tijdstip 27-02-2018 om 20.00

PGL Volleybaltoernooi zaterdag 7 april 2018

Vorig jaar in april is er enthousiast gevolleybald op het jaarlijks toernooi van de kerk. Het verrassende, winnende team (foto) levert de wisselbeker weer in.
Wie zou dit jaar de beker mee naar huis nemen? Het gaat er echter niet om te winnen, maar vooral voor de sportieve, onderlinge gezelligheid.
Wederom op zaterdagavond van 18-21 uur in sporthal de Fluit.
Teams kunnen zich opgeven bij Gerrie per mail: .
Wil je meedoen, maar heb je nog geen team, geef je ook op. Er is plek voor iedereen! Voor verdere informatie: kijk in het kerkblad of informeer bij:
Rob de Bruyckere, Taeke Lemstra of Gerrie Jansze (toernooicommissie)

Lutherjaar 2017

Wat geloven wij?
U kunt hier alle stellingen van 2017 nog eens inzien

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.